Interieur

Betonnen aanrecht, antraciet beton. zwart aanrecht, zwart beton. beton amsterdam, beton haarlem, beton hoofddorp
Aanrechten uitgevoerd in antraciet gekleurd beton.

Nimis beton is van alle markten thuis. Binnenshuis kunnen wij u verblijden met bijzondere betonelementen. Het bekendste voorbeeld hiervan is het betonnen aanrechtblad. Dat is echter niet het enige. Winkels krijgen bijvoorbeeld steeds vaker een industriële look, waar beton mooi bij past. Binnen zo'n winkel kan er van alles met beton: trappen, zitelementen maar ook een kassa. Ook in de horeca vindt u steeds vaker beton terug. Een betonnen bar kan precies de stoere look geven waar u naar op zoek bent, en een strakke betonnen wasbak in de toiletten staat altijd goed. Trappen binnen een woning komen ook regelmatig van onze hand. Kortom, echt alles is mogelijk. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u maken. 

Terrazzo aanrecht, beton aanrecht. antraciet beton, zwart beton aanrecht. beton amsterdam, beton haarlem, beton hoofddorp
Aanrecht in antraciet gekleurd beton.

Betonnen aanrecht

Voor al uw betonnen of terrazzo aanrechten kunt u bij ons terecht. Wij leveren maat- en vakwerk dat u van een specialist kan verwachten. Aanrechten zijn er in allerlei vormen en maten, niets is voor ons te gek.

Betonnen bank, zitmeubel, wit beton, uitgewassen beton, Amsterdam, beton amsterdam, beton haarlem, beton hoofddorp
Zitmeubel in de ETQ-store in Amsterdam.

Bedrijfsinterieur

Door de jaren heen hebben wij voor verschillende winkels, kantoren en horecagelegenheden betonelementen gemaakt. Variërend van een bar tot een zitelement. Ook voor bedrijfsinterieur geldt, alles is mogelijk.

Betonnen wasbak, grijs beton, beton wasbak, beton amsterdam, beton haarlem, beton hoofddorp
Wasbak voor het theater in Den Helder.

Overig

Naast aanrechten en bedrijfsinterieur zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een wasbak, een trap of decoratie.


Cruquiusdijk 66

Cruquius, Tel: 023 558 1268

info@nimisbeton.nl

 

Nimis Exclusieve Betonwaren BV